Menschenrechtsfestival Logo

Festivali per te drejtat e Njeriut ne Keln

Të shtunën, 10 qershor Festivali per te drejtat e Njeriut ne Keln shkon në raundin e katërt! Ne duam të festojmë përsëri me ju. Do te kete ushqim, vallezime.humor dhe diskutime. Do te jete nje dite e paharrueshme per të gjithë. Më shumë informacion do të pasojnë së shpejti.
Hyrja në festival është gratis dhe do të mbetet kështu!
Ne shpresojme te jete një ditë të mrekullueshme, me vallezime interesante dhe nje dite me diell.
Presim nje bashkepunim te pafund se bashku!
Stand up for your rights - Të njohim dhe të veprojnë per te drejtat e njeriut

Ora: 14.00 -22.00Ku: Quäkernachbarschaftsheim, Kreuzerstr. 5 Ehrenfeld

Ndërkohë, na kontaktoni: